Utrecht taxi service

Zoekt u in Utrecht een taxi? Voor de beste Utrecht taxi kunt u ons het beste inschakelen. Wij zorgen ervoor dat er snel een chauffeur voor u klaarstaat zodra u contact met ons opneemt. Onze chauffeurs brengen u veilig en snel naar uw bestemming tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Of u nu alleen reist of met een groep, privé of zakelijk: bij ons boekt u 24 uur per dag, 7 dagen per week voordelig in Utrecht een taxi. Kortom, wij zijn absoluut de Utrecht taxi service die voor u klaar staat!

Het taxibedrijf van service en comfort

Bij Taxidienst Utrecht kunt u vertrouwen op professionele chauffeurs en vervoeren we u in nieuwe en comfortabele auto’s. Onze ervaren chauffeurs zijn representatief en servicegericht en vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens de rit. Onze chauffeurs zijn altijd flexibel beschikbaar vanaf vrijwel iedere locatie in Utrecht. Uiteraard zijn al onze chauffeurs in het bezit van de wettelijk verplichte chauffeurskaart.

Met een groep op reis

Naast personenauto’s beschikt onze Utrecht taxi service over ruime taxibusjes waarmee wij u vanaf vijf personen comfortabel en veilig naar uw bestemming brengen. Wij hebben dus altijd een gepast voertuig in Utrecht voor u beschikbaar, of u nou met 4 of met 20 personen reist.

Comfortabel naar de luchthaven

Voor een comfortabel begin van uw reis boekt u bij ons een taxi vanaf Utrecht naar de luchthaven. Wij rijden voordelig van Utrecht naar verschillende luchthavens in Nederland en in het buitenland! Wij staan op de afgesproken tijd voor u klaar en wij zetten u uiteraard op tijd af. Wij zetten u af bij de gewenste vertrekhal voor een comfortabel begin van uw reis. We zijn u graag 24 uur per dag, 7 dagen per week van dienst met onze luchthaven taxi service.

Utrecht taxi service? Altijd een scherp tarief!

Wij rijden uiteraard met de meter aan en onze chauffeurs kiezen altijd voor de kortste route. Daarbij hanteren wij een zeer voordelig tarief voor onze taxi service in Utrecht. Naast rijden met de meter is het mogelijk om de ritprijs vooraf vast te leggen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u van tevoren al wat u aan het einde van de rit betaalt. Wij garanderen hiermee transparantie en bovendien profiteert u bij ons altijd van zeer scherpe tarieven. Wanneer u uw rit online reserveert ontvangt u ook nog eens minimaal 10% korting op uw ritprijs.

Reserveer gemakkelijk uw rit met onze Utrecht taxi service

In Utrecht een betrouwbare taxi reserveren doet u gemakkelijk telefonisch of via onze website. Vul via onze website het aanvraagformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk een e-mail met de bevestiging. Uiteraard kunt u uw Utrecht taxi service ook telefonisch vastleggen door ons te bellen op ons telefoonnummer: 030-2072223. Ook voor andere vragen over onze Utrecht taxi service kunt u ons telefonisch of via het contactformulier bereiken.