Taxi Utrecht centraal

Bent u op zoek naar een taxi Utrecht centraal? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Zodra u contact met ons opneemt zorgen wij ervoor dat er snel een chauffeur voor u klaar staat bij het centraal station of op uw locatie. Onze chauffeurs zijn er voor u, of u nou een trein wilt halen bij het station of vanaf het station naar uw bestemming wil komen. Bij ons boekt u 24 uur per dag en 7 dagen per week een voordelige taxi bij Utrecht centraal.

Het taxibedrijf van service en comfort

Wanneer u een taxi bij ons reserveert kunt u erop vertrouwen dat u wordt vervoerd door vriendelijke en professionele chauffeurs met ervaring. Wij vervoeren u bovendien altijd in nieuwe en comfortabele auto’s. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens uw rit van of naar Utrecht centraal. Onze chauffeurs zijn uiteraard ook in het bezit van de wettelijke chauffeurskaart. Kortom, wij zijn hét taxibedrijf bij Utrecht centraal station dat is gericht op service en comfort.

Voor iedere gelegenheid een taxi

Wanneer u met een groep wilt reizen van vijf personen of meer beschikken wij over ruime taxibusjes waarmee wij u veilig van- en naar station Utrecht centraal brengen. Alles is mogelijk, of u nou alleen reist of met 20 personen, wij regelen het voor u. Ook voor uw zakelijke afspraken staan wij voor u klaar om u van of naar het station te brengen want wij begrijpen dat u graag op tijd bent.

Taxi van Utrecht centraal naar de luchthaven

Zoekt u een taxi van Utrecht naar de luchthaven dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij brengen u vanaf Utrecht centraal naar verschillende luchthavens in Nederland en zelfs in het buitenland! Op het afgesproken tijdstip staan wij voor u klaar en uiteraard zetten wij u netjes op tijd af bij de gewenste vertrekhal. Daarmee garanderen we u een comfortabel begin van uw reis. 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn wij u graag van dienst met onze luchthaven service vanaf Utrecht centraal.

Altijd een scherp tarief

Bij ons kunt u altijd rekenen op het scherpste tarief en de hoogste kwaliteit voor uw taxirit van of naar Utrecht centraal. Onze chauffeurs kiezen altijd voor de kortste route en wij rijden uiteraard met de meter aan. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw ritprijs van tevoren vast te leggen. Zo weet u van tevoren al wat u aan het eind van de rit betaalt en komt u niet voor verrassingen te staan. Bij ons profiteert u altijd van scherpe tarieven en garanderen wij transparantie over de prijs. U ontvangt ook nog eens minimaal 10% korting op de ritprijs wanneer u uw rit bij ons online reserveert. 

Bel of reserveer online

Bij ons regelt u gemakkelijk en op ieder moment een taxi van of naar Utrecht centraal door ons te bellen op ons telefoonnummer: 030-2072223. Ook voor andere vragen over onze service kunt u telefonisch bij ons terecht. Daarnaast kunt u extra voordelig uw taxirit online reserveren via het aanvraagformulier op onze website. Als u kiest voor online reserveren ontvangt u ook nog eens minimaal 10% korting op de prijs!