Taxi centrale Utrecht

Heeft u een taxi centrale Utrecht nodig? Dan staan wij voor u klaar. Taxidienst Utrecht is de taxi centrale in Utrecht die u en uw gezelschap veilig, snel en comfortabel naar uw bestemming brengt voor een aantrekkelijke prijs. Voor iedere gelegenheid, ieder gezelschap en op ieder tijdstip zijn wij bereikbaar voor u om een taxi te bestellen. Wij kunnen u 24 uur per dag, 7 dagen per week voorzien van taxivervoer.

Taxi centrale Utrecht en omgeving

Wij verzorgen niet alleen taxivervoer in Utrecht maar ook in de volgende omliggende plaatsen: Maarssen, Nieuwegein, IJsselstein, Vleuten, De Bilt, Vianen, Houten, Bunnik, Zeist, Driebergen en Doorn. Wij voorzien dus niet alleen Utrecht maar ook de omliggende regio van taxivervoer, daardoor is er altijd wel een taxi bij u in de buurt. Dus wanneer u dan een taxi reserveert, hoeft u nooit lang te wachten op uw chauffeur.  Naast een korte wachttijd bieden wij ook gegarandeerd comfort voor uw rit. 

 

Onze chauffeurs rijden in een luxe auto waarin u kunt genieten van de ruimte en comfortabele wegligging. De betrouwbaarheid van deze auto’s past perfect bij de betrouwbaarheid van onze service die wij u verzekeren. U komt altijd stipt en veilig op uw bestemming aan terwijl u van een grote mate van comfort genoten heeft. Onze chauffeurs zijn ook altijd in het bezit van de wettelijke chauffeurskaart, waardoor u de garantie heeft dat u veilig en comfortabel vervoerd wordt.

Een taxi voor ieder gezelschap

Naast vervoer met een personenauto bieden wij ook de service om groepen te vervoeren met onze taxibusjes. Als de beste taxi centrale van Utrecht kunnen wij grote groepen vervoeren terwijl het comfort behouden blijft. Onze ruime taxibusjes worden ingezet vanaf een groepsgrootte van vijf personen. Wij vervoeren u en uw gezelschap veilig en comfortabel naar uw bestemming, of u nu uit eten gaat of naar de luchthaven moet. Als de beste taxi centrale in Utrecht bieden wij ook de service om u van en naar Schiphol airport te brengen. Deze service bieden wij voor de hele regio waarin wij taxivervoer voorzien en hiervoor hanteren wij vaste prijzen vanuit Utrecht en omgeving. Ook voor andere ritten is het mogelijk om van tevoren de ritprijs vast te leggen waardoor u precies weet wat u moet gaan betalen en u dus niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Bel, app of reserveer online voor de beste taxi centrale uit Utrecht

Als u een taxi wil reserveren kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt reserveren via Whatsapp, het reserveringsformulier op onze website of ons telefoonnummer. Wij zijn 24 uur per dag, alle dagen van de week bereikbaar, dus aarzel niet met uw reservering of het stellen van andere vragen.